Newsletter

Kawasaki Newsletter

10 Elokuu 2018 Bonnevillen Speed Weekillä julkaistiin uusi Kawasaki Ninja H2

Edelleen markkinoiden ainoasta ahdetusta hypersportista, Ninja H2:sta, on julkaistu viimeisin iteraatio Bonnevillen Speed Weekillä.
Täysin Euro4 mukaisen, 2019 mallin Ninja H2 saa merkittävän tehonlisäyksen 200hp -> 231 hevosvoimaan. Kawasakin uraauurtava ja nykyajan ahdinteknologialla varustettu tuotantopyörä on täysin omassa luokassaan, eikä pelkästään tehonsa puolesta. Laitteesta löytyy paljon muitakin hienoja kohokohtia, kuten polttoainekulutuksen säilyminen tehon lisäyksestä huolimatta.
 
Osa tästä vaikuttavasta tehonlisäyksestä, kuitenkaan polttoainekulutusta nostamatta, on uuden ultimaalisen Sport Tourerin Ninja H2 SX -mallin ansiota. Ninja H2 käyttää samoja imukanavia, ilmansuodatinta, Ecua ja sytytystulppia. Ahtimet ovat kuitenkin edelleen erilaisia.
 
Pyörä on varustettu uusilla Bridgestone RS11 -renkailla ja Brembon uusimmilla ”Stylema”-etujarrukaliibereilla. Uudet Stylema-jarrut ovat erittäin jämäkät, omaavat välittömän ja ennustettavan jarruvasteen sekä paremmat lämpötilatoiminta-alueet myös jarrunesteille.  
 
Myös ulkoisia ja näkyviä muutoksia on tullut mukaan lukien uusi Supercharged-tunnuskyltti, erittäin kestävän maalipinnan ja ensimmäistä kertaa Ninja H2:ssa, uusi TFT värinäyttö Bluetooth liitettävyydellä.
 
Korkean kulutuskestävyyden omaavassa maalipinnassa on huomioitavaa myös se, että sopivassa lämpötilassa se korjaa pienet naarmut ja hankaumat itsestään ja vieläpä uskomattoman nopeassa ajassa. Kawasakin itse kehittämän, ”korjaantuvan” maalipinnan aikaikkuna on aivan eri luokassa vastaaviin autoteollisuuden puolella esiintyviin ratkaisuihin, jotka voivat ottaa viikkoja täysin ”parantuakseen”.  
 
Uudet TFT-näytöt omaavat samaa ilmettä Ninja H2 SX:n näyttöjen kanssa, lisättynä uusilla älypuhelin kytkettävyyksillä Kawasakin ”rideology” applikaation kautta. Kytkennän jälkeen älypuhelimesi näyttää useita tietoja ajotietokoneesta kuten esimerkiksi polttoaineen määrän, akun varauksen, ajologin ja huoltojen intervallit.

”Visuaalinen vaikutelma ja insinööritaidon kyvykkyys nousevat edelleen uuden merkittävän päivityksen myötä”, kommentoi Kawasaki Motors Europen toimitusjohtaja Kenji Nagahara. ”Tämä on fyysinen ilmentymä yrityksemme vahvuudesta. Tehon lisäys, älypuhelimien kytkettävyydet ja muut tekniset päivitykset vuodelle 2019 osoittavat, että me yhtiönä puskemme rajoja jatkuvasti eteenpäin, tuottaaksemme markkinoille äärimmäisen ainutlaatuisia moottoripyöriä.”

MY2019 Ninja H2, H2 Carbon ja H2R -mallit ovat tilattavissa Kawasaki-jälleenmyyjiltä lokakuun loppuun asti.

Ninja H2 39499 e (sis. autoveroa 9169,68 e)
Ninja H2 Carbon 43500 e (sis. autoveroa 10104,69 e)
Ninja H2R 57900 e
 
Hinnat sis. alv:n 24 %. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut.