Newsletter

Kawasaki Newsletter

30 Tammikuu 2014 Kawasaki juhlii 30-vuotiasta Ninjaa

Ensimmäinen Kawasaki Ninja (GPz900R) esiteltiin USA:n markkinoilla vuonna 1984. Ninjasta tuli sittemmin yksi Kawasakin suosituimmista malleista ja sen tarina on jatkunut vahvana tähän päivään asti. Tänä vuonna Ninja täyttää kunnioitettavat 30 vuotta.
30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Kawasaki julkaisee Ninja 30 vuotta -juhlalogon sekä erityisiä juhlallisuuksia ja aktiviteetteja pitkin vuotta. Logolla ja aktiviteeteilla halutaan tuoda esille historiallisten Ninja-pyörien merkitystä sekä tämän päivän mallien aivan erityistä ”Ninja-henkeä”.

Juhlalogon julkistus torstaina 30.1. Barcelonassa

Johtaja Shigemi Tanaka Kawasaki Motors Europelta julkistaa 30-vuotisjuhlalogon tänään torstaina vuoden 2014 KRT (Kawasaki Racing Team) Superbike-tiimin esittelyssä Barcelonassa.
- Ninja on tinkimätön ja pyrkii aina parhaaseen muotoiluun ja suoritukseen, aloittelijoiden malleista aina WSBK-mestaruuksia (Superbiken MM-sarja) voittaneeseen Ninja ZX-10R:ään. Se perusolemus, joka tekee Kawasakista niin erityisen ja yksilöllisen, on löydettävissä hyvin Ninja-tuoteperheestä, Shigemi Tanaka kertoo.
- Nostamalla esille Ninjan 30-vuotisjuhlavuoden me Kawasakilla haluamme osoittaa kiitollisuuttamme kaikille Ninja-faneille, jotka ovat rakastaneet ja tukeneet näitä uskomattomia pyöriä kolmen vuosikymmenen ajan, Shigemi Tanaka jatkaa.

Ninja edusti uuden aikakauden ”high-performance” -sporttipyörää

Ensimmäinen Kawasaki Ninja, GPz900R, julkaistiin vuonna 1984. Edistyksellisellä Kawasaki-teknologialla varustettuna se näytti tietä uuden aikakauden ”high-performance”- sporttipyörille ja asetti uudet, maailmankuulut standardit voimalle, käsiteltävyydelle ja aerodynamiikalle. Siitä lähtien Ninja on ollut käsite, joka edustaa Supersport-moottoripyörien äärimmäisyyttä.