Newsletter

Kawasaki Newsletter

2 Syyskuu 2014 Kawasakilla ahmittiin mestaruuksia vesijetteilyssä

Big Boys Team Finlandin kisaraportti 1.9.2014

Elokuun 29.-30. ajettiin Kuopiossa SM-sarjan viimeinen osakilpailu. Seinäjokelaistiimi BBTF eli Joni Hakoniemi ja Timo Kiikka lähtivät perjantaina tavoittelemaan istuttavien vesijettien Runabout GP Endurancen voittoa sarjan kärjessä. 2-tuntinen rata-ajo sujui ongelmitta ja team BBTF varmisti luokan suomenmestaruuden itselleen ottaen Kuopiossa myös osakilpailuvoiton. Seinäjokelaisten Kawasaki oli hurjassa vauhdissa koko kauden; kaikista SM-sarjan osakilpailuista tuli ykköspytty.
Lauantaina 30.8. ajettujen ratalähtöjen Runabout Beginners -luokassa eli istuttavien vesijettien tulokasluokassa seinäjokinen Pasi Vuorela sijoittui  kilpailun kolmanneksi. SM-sarjan loppupisteissä Vuorela nappasi itselleen hopeisen pokaalin. Vuorela ajoi kauden läpi Kawasaki Ultra 300x:llä.

Runabout Stock -luokassa eli istuttavien vesijettien vakioluokassa ajanut Joni Hakoniemi varmisti viikonloppuna voitolla SM-sarjan mestaruuden. Hakoniemi ajoi kauden läpi edellisvuoden tapaan Kawasakin uudella Ultra 310x -mallilla.

Kolmatta kauttaan ajanut Timo Kiikka ajoi Runabout GP -luokan eli viritettyjen istuttavien vesijettien luokan toiseksi Kuopiossa ja varmisti pistesaldollaan Runabout GP -luokan SM-sarjan voiton. Myös Kiikka on luottanut Kawasakin nopeuteen ja toimintavarmuuteen koko kilpauransa ajan. Tänä vuonna laitteena oli Hakoniemen tapaan Ultra 310x.

Elokuun puolivälissä Luvialla ajettu pohjoismaiden mestaruuskilpailu oli niin ikään voitokasta. Kawasaki Ultra 310x toi BBTF tiimille kirkkaimman pystin Runabout GP Endurancessa. Vuorela ajoi Runabout Beginners luokan voittoon ja Kiikka Runabout GP luokan toiseksi. Teknisiä murheita ei kaudella nähty, joten keskittyä ei tarvinnut kuin ajamiseen ja sehän pojilla näytti kulkevan.

Nyt on kausi 2014 paketissa jettikisojen osalta. Nähtäväksi jää mitä ensi kausi tuo tullessaan. Varmaa on vain yksi asia, mikäli poikia ensi kaudella ritsan takana tullaan näkemään niin laitteena tulee olemaan edellisten kausien tapaan hyväksi todetut vihreät luodit, pojat virnistävät.

www.bbtf.fi