Newsletter

Kawasaki Newsletter

30 Tammikuu 2014 Kawasakilta kolme katupyöräuutuutta

Kawasaki-katupyörämallistoon tulee kolme uutuutta kaudelle 2014. Uutuusmallit esitellään Helsingin MP 14 Moottoripyöränäyttelyssä Kawasakin osastolla 6 b 99.
Kawasaki Z1000 - muotoilun juhlaa

Z1000 on muotoilultaan kevyempi ja terävälinjaisempi kuin edeltäjänsä. Z:n tunnusomaiset piirteet näkyvät muotoilussa, joita pyörien väritys tehostaa. Hyvin matalan etukatteen muodon mahdollistavat LED-ajovalot, joita on neljä rinnakkain. Moottorissa on enemmän suorituskykyä ja tehoa (104,5 kW /142 hv), mikä saa sen reagoimaan herkemmin kaasuun kiihdytettäessä. Pyörän painoa on laskettu uusilla kevyemmillä komponenttimateriaaleilla ja pienemmillä osilla. Teknisten ratkaisujen avulla massaa on keskitetty lähemmäksi pyörän keskipistettä, mikä vaikuttaa ajamisen keveyteen.

Kawasaki Z1000SX Tourer myös maantieajoon

Z1000SX Tourer ABS on lisävarusteltu matkapyöräkäyttöön integroiduilla sivulaukuilla, tilavuudeltaan 2 x 28 litraa. Suojaava kate ja säädettävä pleksi antavat ajettaessa hyvän suojan ajoilmaviimalta ja sateelta. Pyörään on lisätty teknisiä ominaisuuksia, kuten luistonestojärjestelmä ja moottoritehonvalintajärjestelmä parantamaan ajoturvallisuutta. Takajousen esijännitystä voidaan säätää pikasäädöllä kuormituksen mukaan. Moottoritehoa (104,5 kW / 142 hv) ja vääntöä (111 Nm) riittää hyvin pitkilläkin matkoilla ajettaessa matkustajan kanssa

Kawasaki J300 ABS skootteri on kotonaan maantiellä ja kaupungissa

Kawasaki on lisännyt tuotevalikoimaansa Euroopan markkinoille J300 ABS -skootterin. Monikäyttöistä J300 ABS -skootteria on helppo ajaa kaupunkiliikenteessä, mutta se on riittävän tehokas myös ajettaessa taajaman ulkopuolisilla maanteillä. Muotoilultaan J300 on saanut piirteensä Ninja Supersport -pyöristä. Muotoillut kuljettajan astinlaudat ja satula mahdollistavat jalkojen asettamisen maahan helposti tarvittaessa. Nestejäähdytteinen moottori tuottaa voimaa 20,3 kW (28 hv) ja voimansiirrosta huolehtii CVT-variaattori keskipakoiskytkimellä.

Kolme uutuusmallia ovat esillä MP 14 Moottoripyöränäyttelyssä 31.1.- 2.1.2014 Kawasakin osastolla 6 b 99.