Newsletter

Kawasaki Newsletter

25 Toukokuu 2022 Kawasakin crossi- ja enduro-uutuudet kaudelle 2022 – myös valkokilpisinä

NYT ON HARRASTAMISESSA TAAS JÄRKEÄ

Tiesitkö, että Kawasakin crossi- ja enduromallit ovat rekisteröitävissä nyt myös valkokilpisiksi? Tämä pitää harrastuksen kustannukset järkevänä ja pistää vilkuilemaan Kawasakin uutuusmallistoa ihan uudella silmällä.


Kawasaki polkaisee kauden 2022 räväkästi käyntiin tuomalla markkinoille äärimmäisen hienot KX250 ja KX450 -mallit crossiin, sekä KX250 XC ja KX450 XC -mallit enduroon / cross countryyn. Uudet, erittäin voimakkaat ja tehokkaasti vääntävät moottorit käyttävät sporttipyörien kuninkaan, Ninja ZX-10RR:n ”finger follower” -tekniikkaa. Tämä takaa korkeiden kierroslukujen käyttömahdollisuuden mitään uhraamatta läpi kierrosalueen. Kun tähän yhdistetään vielä KX250-mallien käyttämä tuplaruiskutekniikka, voidaan huipputehon kasvaessa todeta sekä ala- että keskialueen voiman kasvu ja pikkuluokkien kuskien suun venyminen maireaan hymyyn.


Hyvää kannatti odottaa, sillä molemmat kokoluokat tulevat nyt sähköstartin sekä levyjousin varustetun nestekytkimen kera. Kehitystyö otti aikansa, mutta lopputulos lukeutuu oman luokkansa kestävimpiin ja kehittyneimpiin ratkaisuihin. Olipa menopelisi sitten kylmä taikka kuuma, startti toimii aina samalla tavalla ja levyjousella varustettu nestekytkin takaa parhaan tuntuman läpi koko toiminta-alueen tarjoten kytkinlevylle entistäkin pidemmän elinkaaren.


Keveys ja kapea rungon muotoilu yhdessä suoralinjaisen istuimen kanssa tekevät pyörän päällä liikkumisesta vaivatonta. Etuviistoon asetetut jäähdyttäjät tuovat lisää ketteryyttä ja erittäin kapean tuntuman myös pyörän etuosasta. Molemmissa malleissa on vakiovarusteena laadukas alusta, joka mahdollistaa optimaaliset asetukset kuskille kuin kuskille vain jousien jäykkyyksiä muuttamalla. Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi molemmissa malleissa on vakiona kierrejousikeula, joka tekee laitteista liki vastustamattoman niin harrastajan kuin kilpakuskinkin silmissä.


Molemmissa XC-malleissa on pehmeämmät jousitusasetukset ja moottorikartta, 18-tuumainen takarengas, lyhyemmät välitykset sekä sivujalka. Ja mikäli tilaat XC-mallisi, tai vaikkapa crossimallisi valkokilpisenä, varustetaan laite tietysti myös valoilla, vilkuilla sekä nopeusmittarilla.
 
Tule koeajolle kokeilemaan uutta pyörääsi!