Newsletter

Kawasaki Newsletter

23 Lokakuu 2019 Uusi Kawasaki Z H2 - ultimaattinen HypernakuKawasaki ei tällä kertaa haikaile vanhojen Z-mallien perään, vaan rohkaisee kuskeja ja faneja katsomaan ylpeinä tulevaisuuteen ja kohtaamaan kaikkein radikaaleimman, teknisesti kehittyneimmän ja kaikista tehokkaimman Zetan koskaan - Z H2! Häikäisevän osaamisen ja insinööritaidon tuloksena on tällä kertaa ultimaattinen Hypernaku, joka pakottaa moottoripyöräilymaailman kohtaamaan aivan uudenlaiset haasteet. Tällaista ei ole kenelläkään muulla.

Esiintymällä Z-perheen uutena keulakuvana vuonna 2020, on selvää, että vaatimustaso on korkealla ja vielä ylittääkseen sen tason on Kawasaki luonut ultimaattisen Zetan. Tämä huokuu Kawasakin syvintä olemusta ja ”Sugomi”-suunnittelufilosofiaa, jossa sekä tyyli ja tekniset ominaisuudet ovat yhtälailla huipputasoa.

Suurin huomio kiinnittyy eittämättä majesteettiseen 998cc rivinelos -koneeseen, joka on varustettuna Kawasakin omavalmisteisella ahtimella. Tämän moottorikokonaisuuden hyveet valitulla 200 hv teholla tulevat esiin kontrolloitavalla, mutta erittäin virkistävällä tehontuotolla, joka takaa hyvin kuljettajaystävällisen kokemuksen. Vaikka Z H2 on äärimmäisen houkutteleva erittäin kokeneille kuskeille, soveltuu se myös hyvin laajalle ajajakunnalle moottorinsa täydellisen balanssin ansiosta.

Ulkoisesti tämän uniikin ja ”Ultimaattisen Zetan” houkuttimina voidaan mainita viimeisimmän Sugomi-muotoilun lisäksi täysi LED-valaistus, helppolukuinen täysväri TFT-näyttö, ylös/alas-quickshifter ja vakionopeudensäädin. Kawasakin paljon ylistetty Trellis-runkorakenne saa päivityksen aiemmista ahdetuista malleista ja Brembon M4 -jarrukaliiberit yhdessä Showan BPF -etuhaarukan kanssa kruunaavat tämän luokkansa johtavan nakupyörän. 

Syvempänä sisällä, Kawasakin insinöörit ovat tehneet jälleen hienoa työtä varmistaakseen dynaamisen tasapainon suorituskyvyn ja luotettavuuden välillä, tehden tästä ahdetusta katujen raketista myös mahdollisimman käytännöllisen. Sen luistokytkin, dog ring -vaihdelaatikkoteknologia ja myös nokkela keino käyttää öljyä jäähdytysnesteenä eliminoidakseen kömpelöiden öljynlauhduttimien tarpeen, osoittavat KHI-insinöörien vanginneen luotettavuuden ja parhaan ajettavuuden samaan pakettiin tavalla, jonka vain he tietävät.

Kaiken kattavat elektroniset avustimet ovat toteutettu myös tässä mallissa Boschin IMU:n kautta kuten luistonesto, älykäs ABS, kaarreajoavustin, säädettävät ajomoodit ja keulimisenesto. Kun tähän lisätään vielä Bluetooth-kytkettävyys Kawasakin Rideology Appin kautta, on tekniikkakattaus täydellinen. 

Kawasaki on jälleen valmistanut jotain äärimmäistä, mihin muut eivät ole pystyneet; nakupyörässä 200 hevosvoimaa ahtimella buustattuna , nostaa Z H2 -mallin suositun nakupyöräluokan kuninkaaksi!